Slankepiller – oversigt over slankepiller der virker

April 16, 2012 0

Slankepiller der hjælper dig til hurtig vægttab kan være en god måde at tabe de overflødige kilo på. Her på siden finder du gode tilbud og gode råd om hvordan du taber dig og holder dig slank. Der er mange slankepiller på markedet og de lover alle sammen vægttab, men de slankepiller vi har valgt at vise her har alle henvisninger til videnskabelige undersøgelser på deres hjemmesider.

Tilbud og gratis prøver

Nuvoryn er et 100% naturligt slankeprodukt som er meget populært i Danmark for tiden. Nuvoryn består af en række fedtforbrændende ingredienser som Guarana, Acai; Yerba Mate og Reservatrol, hvilket skulle virke på 4 måder: Ved at nedsætte din appetit gennem disse ‘superfoods’, øge dit energiniveau, forbedre stofskiftet og fordøjelsen og ikke mindst ved at øge forbrændingen. Resultatet er en effektiv naturlig slankepille. Effekten af ingredienserne i Nuvoryn er beskrevet i videnskabelige forsøg, som der er link til på deres hjemmeside.
Idealvægt søger personer der vil tabe sig naturligt og uden at skulle gå på en ‘sultekur’. Det er sammenslutningen af skandinaviske erneringskonsulenter (DSE), som står bag Idealvægt og deres kostprogram og kosttilskud har en lang række glade kunder bag sig som har opnået varigt vægttab. Idealvægt er et seriøst og populært vægttab program, som du kan holde fordi du ikke skal sulte dig selv.
Zotrim er i Danmark for første gang og skal nok blive populært når først danskerne lærer det at kende. Her er nemlig tale om et naturlig slankeprodukt som er videnskabelig veldokumenteret ved University of Liverpool. I undersøgelsen bevises det at personer der tog Zotrim tabte i gennemsnit 5,2 kg, mens kontrolgruppen kun tabte sig 0,3 kg. Desuden var vægttabet permanent et år efter. Et klinisk veldokumenteret 100% naturlig slankeprodukt.

Slankepiller i håndkøb og recept

Alli Orlistat er den eneste slankepille der på et tidspunkt blev solgt i danske apoteker. I dag kan du købe den online hos Weightworld. Alli er håndkøbsversionen af Xenical og indeholder derfor mindre af det aktive stof Orlistat. Alli virker ved at forhindre fedt i at blive optaget i tarmen. Du tager Alli sammen med et måltid. Når du ikke får fedt fra maden, bruger kroppen i stedet fedtdepoter som energi. Resultatet bliver at du taber dig! Alli’s evne til vægttab er veldokumenteret og iøvrigt med meget få bivirkninger.

Køb Alli hos Weightworld!

Hvordan virker slankepiller

Slankepiller dækker over flere slags slankeprodukter enten med primært naturlige ingredienser, som de ovenover beskrevne, eller de der er kunstigt fremstillede, som fx Xenical og Alli. Måden de bidrager til vægttab på kan være meget forskellig, men virker generelt på 4 forskellige måder:

1) Øget forbrænding

Forbrændring betyder hvor mange kalorier kroppen bruger i løbet af en dag. Denne ændrer sig hele tiden, alt afhængig af hvor meget du bevæger dig og hvilken slags mad du spiser. Mange naturlige og medicinske slankepiller virker ved at skabe hvad der kaldes en termogenisk effekt, dvs at de hæver kropstemperaturen en smule. Når din krop bliver varmere forbrænder den flere kalorier. Flere naturlige ingredienser har denne effekt. En række slankeprodukter bruger især Ephedrin til at opnå dette, men Ephedrin og den mindre kraftige version Ephedra er forbudt i EU og Danmark da der følger en risiko med, især for personer med dårlig hjerte eller højt blodtryk. Derfor kan det ikke anbefales at eksperimentere med slankepiller der indeholder ephedrin eller ephedra.

2) Øget stofskifte

Stofskifte og forbrænding hænger sammen. Dit skofskifte er det antal kalorier – energi – du bruger i løbet af dagen. Når man taler om stofskifte og slankepiller taler vi om hvor meget energi det kræver at fordøje og optage mad. Normalt udgøres ca. 10% af dit daglige energibehov af dette alene. Det betyder også at noget mad kræver mere energi at forbrænde end andet. Fast food, kulhydrater og dårlig fedt kræver ikke meget energi at nedbryde. Derimod kan proteinrig kost og de såkaldte ‘superfoods’ medvirke til at du bruger mere energi på at forbrænde din mad. Med andre ord kan du faktisk tabe dig ved at spise!

3) Forhindre optagelse af fedt

Fedt optages i tarmen ved en process der kaldes lipase. Enzymer nedbryder fedtet der omdannes til energi eller lagres til fedt hvis der er overskud af energi. Slankepiller som Alli virker ved at forhindre denne process. Fedtet i maden bliver ganske enkelt ikke brugt og derfor må kroppen tære på fedtdepoterne i kroppen for at få energi.

4) Øget energi

Når du spiser sundere og får den rigtige næring – de rigtige mineraler og vitaminer – så får du mere energi og føler dig mindre sulten. Sukkertrangen og lysten til at ligge på sofaen afhænger i høj grad af hvilken mad du spiser. Spiser du sundt får du også mere lyst til at leve sund og bevæge dig.


Lignende artikler:

Leave A Response »